Visie en missie

Leven en werken is een continu zoeken en bewegen naar een zekere balans. Een balans tussen inspanning en ontspanning, werk en privé, geven en nemen, samen of alleen en nog veel meer.Mensen hebben er plezier in om vooruit te gaan, zich te ontwikkelen en te groeien. En als er tijden of situaties zijn, waarin je hierin wordt belemmerd, ga je op zoek naar mogelijkheden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Drs. Mirjam van Vooren wil ervoor zorgen dat mensen hun balans kunnen vinden. Zodat zij in hun werk en leven gaan floreren. Al ruim zeven jaar geeft zij dit vorm door coaching, counseling en training, zowel individueel als in groepsverband. De tools die zij inmiddels vergaard heeft om mensen deze balans te laten vinden, geeft ze nu ook door aan trainers, coaches, P-werkers en leidinggevenden, zodat zij deze in hun professionele begeleiding van mensen kunnen toepassen.

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.