Uw coach

portret MirjamVan Vooren Coaching & Training wordt gerund door drs. Mirjam van Vooren. Zij werkt als trainer, coach en counselor op de haar kenmerkende manier: rustig, open, prikkelend en met humor, flexibel en creatief.

Een leven lang leren
Haar opleiding Taal- en Literatuurwetenschap heeft ze aangevuld met de Schrijversvakschool, Linn Live coachopleiding, de opleiding tot NLP-Trainer Coach en Counselor, een opleiding Online coachen, trainingen in EMDR en Oplossingsgericht werken en uitgebreide opleidingen tot stressreductiecoach/ HeartMath provider en trainer Mindfulness ( Mindfulness Based Stress Reduction). Deze unieke combinatie levert de basis voor effectieve ontwikkel-trajecten.

Minder stress, meer genieten
Dit is in het kort haar levensinstelling. Minder stress behoudt de ruimte voor gezonde spanning, om werk en leven vorm te geven. Het maakt ruimte om te genieten van leven en werk.

Onderwijs en ontwikkeling
Binnen Onderwijsgroep Tilburg (OGT) verzorgt Mirjam van Vooren personal coaching, trainingen Gezonde Spanning en Mindfulness (MBSR) voor medewerkers. Zij heeft bij de OGT jaren ervaring als docent binnen Educatie en VAVO ( Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs).

Berkel-Enschot, Tilburg, Noord Brabant, Nederland
De praktijk is gevestigd in Berkel-Enschot, Tilburg en is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast vindt training, coaching en counseling op locatie plaats. Buiten-trainingen en wandelcoaching vinden plaats in inspirerende natuurgebieden.

Boeken
Mirjam van Vooren heeft drie jeugdboeken uitgegeven bij Zwijssen: Het geheime medaillon, Rimpelkind en Een eekhoorn met stippen. Ze zijn nu nog alleen bij haar verkrijgbaar.

Foto’s
Fotograferen is focussen. Bij natuurfotografie houd je je bezig met wat er is. Het werkt ontspannend en geeft energie.

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.