Van Vooren

  • Demo Image

Minder spanning en stress, meer effectiviteit en plezier

Meestal loopt het in je leven en werk wel lekker. Maar soms zit het een tijdje tegen, bouw je teveel stress op of loop je tegen zaken aan waar je niet uit komt. Je merkt dingen op die je anders wilt en je weet misschien ook heel goed wat je niet meer wilt.
Spanning en stress spelen een grote rol in het niet optimaal mentaal, fysiek en emotioneel functioneren. Dit heeft effect op zowel je persoonlijke leven, als je rol als professional. Stress is een van de grootste redenen voor verzuim. Ongezond voor de werknemer, het team en de organisatie als geheel.

Van Vooren Coaching en Training zet in op het vergroten van persoonlijk leiderschap, veerkracht en (werk-)plezier. De begeleiding in de vorm van coaching, counseling of training is doelgericht, effectief en gebaseerd op de mogelijkheid persoonlijk leiderschap over je leven en werk te bevorderen. Dit resulteert in kortdurende trajecten met optimaal resultaat.

Van Vooren werkt zowel binnen als buiten. Binnen in de eigen praktijkruimte of op locatie. Buiten worden natuurlijke locaties opgezocht.

 

 

Bedrijven binnen 

 

Visie en missie

Lees meer >>

Uw coach

Lees meer >>

Voor wie en wat

Lees meer >>

Referenties

Lees meer >>
 
 

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.