Methoden

  • Demo Image

 

 

Van Vooren Coaching & Training wil ervoor zorgen dat u en de mensen waarmee u werkt in hun leven en werk gaan floreren. Dat zij hun talenten ten volle benutten, optimaal communiceren, met plezier werken en leven.

Niet iedereen floreert op dezelfde manier, en niemand wil in zijn doen en laten afhankelijk zijn van Van Vooren. Daarom zijn de methoden die gebruikt worden gebaseerd op:

  • Diversiteit
  • Zelfsturing
  • Duurzaamheid
  • Bewezen effectiviteit

In het besef dat er nog veel meer werkende, effectieve en prettige methoden zijn, vormen de  gebruikte methoden een logisch geheel. Ze vullen elkaar aan, zodat de coachee op zowel mentaal, emotioneel als fysiek gebied handvatten krijgt om daadwerkelijk het beste uit zichzelf te halen.

 

Integrale NLP

NLP, NeuroLinguistisch Programmeren, combineert uitstekend met het Enneagram, Ret en bijvoorbeeld Sociaal panorama. In alle trajecten vormt NLP de basis.

Lees meer >>

Oplossingen

Praten over problemen creëert problemen, praten over oplossingen creëert oplossingen. Oplossingsgericht werken kent specifieke elementen die zich richten op vooruitgang. Het combineert uitstekend met NLP.

Lees meer >>
 
 

Hartcoherentie

Tot je beste prestaties komen, in flow werken: het gebeurt niet als je systeem gestrest is. Ook jezelf verder ontwikkelen gaat beter als je systeem een basis-balans heeft gevonden.
Het hartritme speelt daarbij een cruciale rol. Je hartritme optimaliseren kun je leren.

Lees meer >>

Mindfulness

Ons brein houdt van actie. Het heeft graag wat te doen. En als we het niet sturen, neemt het een loopje met ons en spint het allerlei gedachten. Ook de gedachte dat al die gedachten kloppen en waar zijn.
Leren je aandacht te focussen op het hier .....

Lees meer >>
 
 
 
 
 

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.