Wandelcoaching

 

 

Wat gebeurt er als je lopend de bossen of velden intrekt? Misschien kun je er genieten van de natuur, met je aandacht zijn waar je op dat moment bent: op dat zandpad, naast die boom, onder een tikkende specht. Of ben je met je aandacht al voorbij de volgende bocht? Of wordt je in gedachten meegevoerd door een van je to-do lijstjes of iets dat eerder is gebeurd?

Dit is het gewone van wandelcoaching: samen met je coach neem je je situatie onder de loep en kom je je eigen patronen op het spoor. En krijg je mogelijkheden aangeboden om deze patronen aan te passen of uit te breiden als dat wenselijk is.

Wat is er bijzonder aan  wandelcoaching ?

Bij wandelcoaching wordt volop gebruik gemaakt van de natuur als inspiratiebron. Bijna altijd kom je elementen uit de natuur tegen, die op een rijke manier mogelijkheden, oplossingen en alternatieven laten zien voor de vraag  waarmee je aan het werk bent. 
Daarnaast brengt alleen al het wandelen, buiten zijn en rustig bewegen ruimte en energie om het hoofd te klaren en dingen op een rijtje te krijgen.
Dit is bijzonder: terwijl je hele systeem in rustige beweging is, werk je met lichaam en geest aan je thema of coachvraag. Probeer dan maar eens níet vooruit te komen!

Wandelen en het werken en leven in groene, natuurlijke omgevingen vormen onderwerp van inmiddels heel wat onderzoek. Steeds weer komen positieve effecten hiervan  op de gezondheid, concentratie, stressniveau en algeheel welbevinden naar voren. Lees hierover meer in de rubriek Berichten of binnen de de categorie Wandelroutes.

Mogelijkheden:
- Wandelcoaching binnen een coachtraject, als eenmalige of vaste methodiek.

- Incidentele wandelcoaching.
Trek er eenmalig samen op uit voor een frisse en nieuwe kijk op uw vraag of thema. Neem nieuwe ideeën, inzichten of actiepunten mee naar huis. 

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.