Focuswandeling

 

Tijdens de Focuswandeling word je uitgedaagd volop aandacht te besteden aan elementen in je leven die je veerkracht en effectiviteit vergroten. Je reflecteert op eigen gedrag en keuzes die zorgen voor meer werkplezier en vitaliteit. Vanuit dit toegenomen bewustzijn leer je je focus te leggen en houden op datgene wat belangrijk voor je is.

Tijdens de groepswandeling komt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je gaat op een speelse en effectieve manier met elkaar in gesprek waarbij je gestimuleerd wordt elkaar te bevragen en van gedachten te wisselen. Je hebt op het eind van de wandeling een focuspunt voor de komende periode.
De groene omgeving zorgt hierbij voor een natuurlijke inspiratiebron voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Immers, de natuur in al haar facetten is gericht op ontwikkeling en groei en het behouden van veerkracht.

Het concept Focuswandeling is tot stand gekomen in samenwerking met Y-Challenge . Klik hier voor Focuswandelingen in de regio Zeeland / Rotterdam.

 

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Eenmalig

De Focuswandeling biedt je handvatten om je veerkracht en werkplezier te vergroten. Je gaat hierna met een actiepunt naar huis en hebt de mogelijkheid contact te houden met andere deelnemers.
Je kunt je aanmelden als individuele deelnemer of met een bestaande groep. Duur: 2 uur.

Cyclus
Ieder kwartaal meedoen aan een Focuswandeling zorgt voor continuïteit en blijvende focus op veerkracht en werkplezier. Iedere keer weer kun je een stukje van je leven onder de loep nemen en nieuwe acties uitzetten die bijdragen aan veerkracht en vitaliteit.

Doelgroep
De Focuswandeling is speciaal ontwikkeld voor professionals uit het onderwijs, de zorg en dienstverlening. Hoge werkdruk in combinatie met een sterk mens- en servicegerichte benadering maakt deze professionals vaak kwetsbaar. Maar ook andere professionals zijn van harte welkom. In de Focuswandeling leer je stap voor stap om de focus te leggen en houden op zaken die echt belangrijk voor je zijn.

Duur: 2 uur.
Locatie: wisselend, eventueel in overleg

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.