Buitenprogramma

  • Demo Image

Soms werkt buiten gewoon beter. Zeker wanneer er gewerkt wordt in een groene, restauratieve omgeving. Er zijn diverse onderzoeken die positieve effecten van wandelen in de natuur aantonen.
Wat maakt Buiten zo bijzonder?

  • frisse lucht
  • bewegingsvrijheid
  • omgeving vol metaforen 
  • meer schouder- dan oogcontact
  • er echt uit zijn en afstand kunnen nemen
  • wisselende weersinvloeden
  • nauur gericht op groei, ontwikkeling en overleven

De waarde van Buiten kent iedereen die in de vrije tijd gaat wandelen, lopen, fietsen, bergbeklimmen, paraglyden, paardrijden, golfen of een terrasje pakken. Deels heeft dit met de activiteit te maken, deels met de Buiten-omgeving.

Die waarde van Buiten kan gebruikt worden in professionele werk-, trainings- of coachingssituaties. Gecombineerd met wandelen, stilstaan, praten, zwijgen, kijken, voelen en tal van oefeningen waarbij het landschap of natuurlijke elementen worden gebruikt levert dit inspirerende en helende sessies op.

Naast individuele wandelcoaching kun je kiezen voor een groepswandeling, ieder met een eigen insteek: de Focuswandeling, Mindfulness wandeling en Inspiratiewandeling.

Coaching

Wandelcoaching biedt ruimte, rust en beweging om nieuwe stappen te zetten. De natuur en het wandelen worden ingezet om tot verhelderende inzichten te komen.

Lees meer >>

Focus

De Focuswandeling is een vorm van intervisie waarbij deelnemers elkaar via gestructureerde gespreksonderwerpen verder helpen. Voor teams en open groepen.

Lees meer >>

Mindfulness

Mindfulness in een beweeglijk en groen jasje. Aandacht hebben voor jezelf, het wandelen en de natuur op je in laten werken. Het brengt rust, ruimte en hernieuwde energie.

Lees meer >>

Inspiratie

Tijdens de Inspiratiewandeling gebruik je de natuur en elkaar om rondom een bepaald thema nieuwe inspiratie op te doen.

Lees meer >>
 
 
 
 

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.