Stop Stress in 3 stappen

Stop stress in 3 stappen

Werkdruk, steeds meer in minder tijd moeten doen, spanning om toch dezelfde kwaliteit te leveren. Meer opdrachten binnen halen, de concurrentie voor zijn, voldoen aan talloze regels en wetten, ertoe bijdragen dat het bedrijf of organisatie niet omvalt. En dan thuis ook nog gewoon moeten participeren. Voor veel mensen levert dit regelrechte stress op: niet goed voor die persoon, de organisatie of de thuissituatie.
Maar ook: spanningen in je persoonlijke leven die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld minder goed slaapt, wat eerder geïrriteerd bent, lichamelijke klachten krijgt, minder vrolijk bent.  Dit heeft ook vaak zijn weerslag op het werk.
Wat de oorzaak ook is: aan stress kun je iets doen, zonder medicijnen of tussenkomst van anderen. Nieuwsgierig?

Meld je dan NU aan voor de workshop Stop stress in 3 stappen.

Na de workshop heb je goed zicht op de factoren die ervoor zorgen dat spanning en stress op sluipende wijze een steeds grotere impact op je leven gaan hebben. En je leert hoe u hier ZELF iets aan kunt doen.

Deze introductieworkshop kan ook intern gegeven worden.
Hierna kunnen mensen zich inschrijven voor een vervolgtraining Gezonde Spanning, minder stress. Deze training omvat dan nog 3 bijeenkomsten.

Speciaal aanbevolen voor coaches, trainers, P-medewerkers en leidinggevenden!
Maak op deze manier voordelig kennis met een effectieve methode die bijdraagt  aan  verzuimpreventie. En tevens kan worden toegepast bij burn-out.
Wil je leren om deze methodiek zelf over te dragen aan medewerkers/klanten? Volg dan de training Flow voor de pro.

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.