Binnenprogramma

  • Demo Image

Training, coaching en counseling bij Van Vooren Coaching & Training is er op gericht om je  extra gereedschap aan te reiken met één overkoepelend doel: leven en werken met minder stress en meer plezier! Voor jezelf of voor de mensen die je begeleidt, traint of coacht.
Soms is individuele coaching of counseling geschikt, andere keren is een training stressreductie of mindfulness voldoende. 
Tijdens het intakegesprek wordt duidelijk welke methodiek het best passend is bij de vraag die je hebt. 

 

 

Stressreductie

Mensen hebben meestal een scala aan mogelijkheden om veerkrachtig te zijn en zich goed te voelen. Maar soms loopt de spanning door allerlei factoren hoog op. Dit kan leiden tot klachten zoals slecht slapen- lichamelijke klachten- onrustig voelen- hoge bloeddruk- prikkelbaar of angstig zijn- piekeren- minder presteren- slechte concentratie.

Lees verder

Coaching & Counseling

Coaching en counseling geeft je een ander perspectief op je situatie en mogelijkheden. Het maakt je gangbare patronen duidelijk en biedt handvatten om deze aan te passen als dat wenselijk is. Je komt weer in contact met je eigen mogelijkheden om daar te komen waar je wilt zijn.

Lees verder

Mindfulness

Nu leven komt vaak overeen met plannen in de toekomst, piekeren over het verleden en verhalen maken over beiden. Wanneer je niet lekker in je vel zit, wordt dit alleen maar erger. En als je je wel goed voelt, is de kans groot dat dat hierdoor verandert. Met gerichte aandacht zijn in het hier en nu, zonder oordeel, kan hierin verandering brengen.

Lees verder
 

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Van Vooren begeleidt u in dit proces.